Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » ¿On es guarden totes les dades de Google?

¿On es guarden totes les dades de Google?

Publicat per ÀgilServis a 18 d’oct. 2012 | 10/18/2012


¿On es guarden totes les dades de Google?

JOSEP M. BERENGUERAS / ElPeriodico.cat Barcelona
Buscar Google és tan fàcil com introduir una paraula a la caixa màgica i, fins i tot sense completar-la, ja s'obtenen resultats. Però, ¿s'imagina quants discos durs es necessiten per emmagatzemar tota la informació d'internet i la infraestructura necessària perquè, en aquestes dècimes de segon, l'usuari obtingui resposta al que busca?
zoomUn soldat imperial de Star Wars protegeix un centre de dades de Google. La companyia l' ha situat allà per celebrar, amb humor, la publicació d'imatges dels seus 'data centers'.
Un soldat imperial de Star Wars protegeix un centre de dades de Google. La companyia l' ha situat allà per celebrar, amb humor, la publicació d'imatges dels seus 'data centers'.
Els internautes poden, des d'avui, realitzar unavisita virtual als centres de dades de la firma gràcies a una nova pàgina web, anomenada El cor d'internet. La pàgina conté imatges que no s'havien vist mai de la tecnologia, les persones i els centres que fan que Google funcioni.
A més, els usuaris poden explorar el centre de dades de Google de Lenoir (Carolina del Nord) gràcies a Street View. Es pot entrar per la porta principal, pujar les escales, girar a la dreta, on hi hala taula de ping-pong i seguir pel passadís fins al centre de dades. La firma, amb bon humor, ha situat un soldat imperial de Star Wars per protegir la instal·lació.
L'usuari també es pot passejar per l'exterior de les instal·lacions per veure l'eficient (des d'un punt de vista energètic) infraestructura de refrigeració.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars