Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Cinc milions d'iPhone 5 venuts en només tres dies

Cinc milions d'iPhone 5 venuts en només tres dies

Publicat per ÀgilServis a 25 de set. 2012 | 9/25/2012


Cinc milions d'iPhone 5 venuts en només tres dies

L'estoc inicial ja s'ha esgotat, però Apple assegura que treballa per satisfer la demanda "tan aviat com sigui possible"
Un usuari manipula un iPhone 5Un usuari manipula un iPhone 5
La companyia californiana Apple ha anunciat aquest dilluns en un comunicat que ha venut més de cinc milions del nou model iPhone 5, només tres dies després del seu llançament a nou països, que va tenir lloc divendres. De moment es pot adquirir als Estats Units, Austràlia, Canadà, França, Alemanya, Hong Kong, Japó, Singapur i el Regne Unit, i a partir d'aquest divendres es podrà adquirir a 22 països més –entre els quals Espanya–, i a finals d'any arribarà a un centenar més de països. A més, el nou software llançat aquest mes, l'iOS 6, ha estat actualitzat en més de 100 milions de dispositius arreu del món.
Segons explica la companyia, la demanda de l'iPhone 5 va ser molt superior a l'oferta inicial, i tot i que la majoria de les comandes fetes amb antelació ja han estat enviades als clients, moltes s'han programat per a l'octubre. "La demanda de l'iPhone 5 ha estat increïble i treballem per aconseguir que estigui a les mans de tots els clients que el vulguin tan aviat com sigui possible", ha assegurat el màxim dirigent de la companyia, Tim Cook. "Malgrat que se n'han venut més dels que formaven la nostra oferta inicial, les botigues continuen rebent regularment enviaments d'iPhone 5 i els clients els poden continuar demanant per internet i rebre una data de lliurament estimada", ha afegit. 
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars