Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Foradada homenatjarà Isabel Gatell

Foradada homenatjarà Isabel Gatell, la regidora del 
PDECat morta en un accident de trànsit
Avui a les 8:00 (20:00 h)tarda a l'Ajuntament de Foradada es farà un acte de comiat per la Bel.


El municipi de Foradada (Noguera) celebrarà aquest dilluns un homenatge a Isabel Gatell, la regidora del PDECat de 42 anys que va morir el passat divendres en un accident de trànsit a la C-14. 
El consistori celebrarà un ple extraordinari i farà un minut de silenci i una lectura de poemes per recordar la malaurada regidora, que treballava com a professora a l'institut Manuel de Pedrolo de Tàrrega. Gatell també havia exercit la professió de docent a Artesa de Segre.


​La regidora va sortir de la via i va impactar contra un senyal informatiu de trànsit la nit del divendres a l'alçada de Mafet, un nucli agregat d'Agramunt. El vehicle va quedar bolcat al mig de la carretera, i els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar la vida de a conductora.