Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » FLL CARTAGENA FINAL

FLL CARTAGENA FINAL

Publicat per ÀgilServis a 28 de març 2023 | 3/28/2023

FLL CARTAGENA FINAL 2022-2023 












Pel que fa a les rondes del robot, l’equip LED’S GO ADS va tancar la participació amb uns meritoris 255 punts. Val a dir que l’equip estava preparat per aconseguir-ne 390 dels 410 possibles, com ja havia demostrat un parell de dies abans de la competició. De totes maneres, la jornada va estar plena d’incidències i dificultats tècniques que van afectar a la majoria dels equips, fent que molts quedessin lluny de les seves puntuacions potencials.

Durant la jornada, l’equip va comptar també amb el suport i l’interès de l’Alberto López, l’expert amb qui enguany han comptat els LED’S GO ADS. L’Alberto, que es trobava a Madrid per motius laborals, es va mantenir en contacte al llarg de la jornada amb els membres de l’equip.

Amb aquesta competició nacional, l’equip tanca la seva participació en l’edició d’enguany de la FIRST LEGO League molt agraïts per l’experiència viscuda i pel gran suport amb què han comptat, tant per part de la comunitat educativa, com d’empreses i institucions que hi han col·laborat per a que aquest viatge fos possible.


Enllaç

HISTÒRIC FLL ARTESA DE SEGRE 👉👉👉👉👉👉 AQUÍ

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars