Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO A ARTESA DE SEGRE

EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO A ARTESA DE SEGRE

Publicat per ÀgilServis a 13 de febr. 2023 | 2/13/2023

 DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO

A ARTESA DE SEGRE.

L’amor per la terra i les ganes de treballar-la, el patrimoni del bosc, formatges locals amb medalla d'or i la música de Maria Baró

Ingredients del Dia Mundial de la Ràdio, que hem celebrat amb els oients a: 

Artesa de Segre.




La vida de quatre dones a pagès:

 "Volem menys paperassa administrativa"

ENLLAÇ AUDIO AQUÍ 👈👈

Celebrem el Dia Mundial de la Ràdio des d'Artesa de Segre,
 a la Noguera.
ENLLAÇ AUDIO AQUÍ 👈👈


13/02/2023
Programa des de La Nou Coworking d'Artesa de Segre amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio de 7 h a 13 h. 

 07.00 OBERTURA i salutació a la Núria Aranès, dissenyadora gràfica de Na'disseny i amfitriona. 
 09.00: TAULA D'ANÀLISI amb Lourdes Ciuró, advocada i exconsellera de Justícia; Esperanza García, exdiputada del PP; Joan Tardà, exdiputat d'ERC; Jordi William Carnes, filòleg, exdiputat i extinent d'alcaldia a Barcelona, i Pau Juvillà, exdiputat de la CUP. 
 09.05: ENTREVISTA a Marc Castellnou, cap del Grup d'Actuacions Forestal dels Bombers, per avaluar com està la comarca de la Noguera després dels incendis del mes de juny, i els riscos amb la sequera actual.  
 10.00: ACTUALITZACIÓ INFORMATIVA amb Gemma Bonet
 10.03: CONTINUACIÓ TAULA D'ANÀLISI. TEMA: Emprenedoria rural i en femení, amb Gemma Arnillas, ramadera neorural d'Algerri; Amaia Gómez, formatgera de la Formatgeria de Clua; Imma Roigé, pagesa i petita distribuïdora, i Agnès Santacreu, administrativa comptable i conreadora de nous. 
 10.40: TERTÚLIA ESPORTIVA amb Danae Boronat, presentadora i narradora de "LaTdG" de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, coach de bàsquet; Emilio Pérez de Rozas, periodista d'El Periódico; Ramón Besa, redactor en cap del diari El País, i Xavi Torres, periodista. 
 11.06: CONTINUACIÓ TERTÚLIA ESPORTIVA, que inclou l'ENTREVISTA a Marc Picó,👈👈 vicepresident de CUDOS (Club Unió d'Esports Obligats i Soferts). 
 11.35: TAST DE FORMATGES amb Xavier Pérez Esquerdo, Amaia Gómez, de la Formatgeria de Clua, i Nicanor Coscollola, de la Formatgeria de Tòrrec. 
 11.50 ACTUACIÓ MUSICAL 👈👈 de Maria Baró, cantant d'Artesa de Segre.


COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars