Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Un incendi ‘destrueix’ dues naus de mobles de MOBLES ROS d’Artesa de Segre

Un incendi ‘destrueix’ dues naus de mobles de MOBLES ROS d’Artesa de Segre

Publicat per ÀgilServis a 25 d’ag. 2022 | 8/25/2022

Un incendi ‘destrueix’ dues naus de mobles a

MOBLES ROS 

d’Artesa de Segre









La fàbrica de Mobles Ros d’Artesa de Segre es va veure afectada per un espectacular incendi que va cremar les instal·lacions durant tota la tarda. El foc es va originar pocs minuts després de dos quarts de tres de la tarda, provocant una immensa columna de fum negre, i una dotzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat es van dirigir al lloc. Un cop allà van treballar per apagar el sostre d’una de les tres naus conformen el complex empresarial, extremant les precaucions a causa del risc d’enfonsament. Altres dotacions van seguir una estratègia defensiva amb l’objectiu que el foc no s’estengués a les altres dues naus.

Cal destacar que la fàbrica estava tancada per vacances, i el gruix de la plantilla no s’incorporarà fins dilluns, però en el moment dels fets hi havia diversos mecànics fent manteniment i un treballador a l’oficina per respondre les trucades. Aquests van ser evacuats i segons va apuntar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no va haver-hi cap ferit. L’incendi va obligar a tallar el trànsit de vehicles a la C-26z.

A última hora de la tarda, la teulada de la nau afectada va cedir i un total de 19 dotacions terrestres continuaven intentant extingir les flames, tenint com a prioritat protegir la nau gran, que no estava cremada, i la zona dels servidors. El SEM i els Mossos es van retirar del lloc a les 20.30 hores, mentre que els Bombers van continuar remullant la zona per la nit i vigilant possibles revifalles.

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars