Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed.

Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed.

Publicat per ÀgilServis a 18 d’abr. 2022 | 4/18/2022

 Dos flores son más fuertes 
si juntas pasan sed.

Enric Kahn


Enric Kahn es el pseudónimo de Enric Camats Castellà, pero todo lo que vive el uno lo expresa el otro; son dos caras de una misma luna. En este caso, el rostro oscuro no existe, pero sí que tiene cabida aquel que sufre y aquel que lo explica; defendiendo siempre que todo lo que se escribe debe tener un mensaje y todo lo que se lee un aprendizaje. 
«Si no quieres rasguños, ve por el camino más llano, pero recuerda que los frutos se nutren con la sangre de las heridas».

Chico -el protagonista d'aquesta segona novel·la- viatja a Mèxic d'intercanvi universitari deixant enrere les seves persones estimades amb la intenció d'impregnar-se per complet de noves aventures i experiències. Allí coneix noves culturescostums i una altra forma de relacionar-se.

Una novel·la que parla de les controvèrsies que li generen les relacions personals i la distància que les ocupa. Chico fa aquest viatge introspectiu acompanyat del seu apreciat diari, on canalitza les seves vivències i reflexions en forma de poema i de text


Logotip de l'escriptor, Enric Kahn

L'obra pretén ser una representació d'una part de la societat mexicana, en la qual els protagonistes reflecteixen la seva peculiar forma de viure -molt diferent de l'estil de vida europeu- i la seva forma de comunicar-se i relacionar-se amb la resta de persones. Així mateix, les definicions dels llocs i ciutats que ressegueix el protagonista procuren ser el màxim de precises a la realitat, perquè així el/la lector/a tingui l'oportunitat de visitar Mèxic només llegint les pàgines de "Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed".

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars