Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Sabies que l' ATAC Cor i l' AIGUA van de la mà?

Sabies que l' ATAC Cor i l' AIGUA van de la mà?

Publicat per ÀgilServis a 20 de març 2019 | 3/20/2019

Sabies que l' ATAC Cor i 
l' AIGUA van de la mà?

Quantes persones coneix vostè que diuen:
No vull beure aigua abans d'anar-me'n al llit, perquè vaig a haver de aixecar-me durant la nit a fer pipí ...
Mira Jo no sabia això! però
Li vaig preguntar al meu metge perquè la gent orina molt durant la nit. El doctor em va contestar, que una gravetat cardíaca reté l'aigua a la part inferior del cos i quan es troba en posició vertical les cames s'inflen. Quan et fiques al llit, la part inferior del cos (Cames, etc.) estan a l'altura dels ronyons, i és llavors quan els ronyons eliminen l'aigua perquè és més fàcil.
Jo sabia que es necessita el mínim d'aigua per ajudar a eliminar les toxines del cos. el que No sàvia és, què l'aigua potable en un moment determinat maximitza la seva eficàcia en el cos, i el temps correcte per beure-ho és:

▪2 gots d'aigua després de despertar, ajuda a activar els òrgans interns. 
▪Un got d'aigua 30 minuts abans d'un àpat, ajuda a la digestió. 
▪Un got de aigua abans de prendre un bany, ajuda a baixar la pressió arterial. 
▪Un got d'aigua abans d'anar-se'n al llit, evita vessament cerebral o atac de cor.
També puc afegir això: el meu metge em va dir que l'aigua a l'hora de dormir també ajudarà a prevenir en la nit les rampes a les cames. Els músculs de les cames estan buscant hidratació i per aquest motiu les rampes et desperten.
El Dr. Vairend Súmers , és un cardiòleg de la Clínica Mayo, qui és l'autor principal de l'informe del 29 de juliol de 2008 al Journal of the American College of Cardiology.

PRENDRE AIGUA PER A PREVENIR L'INFART. 
i diu:
La majoria dels atacs cardíacs es produeixen en el dia; en general entre les 6 am i el mig dia. Patir un a la nit, quan el cor ha d'estar en el major repòs, vol dir que alguna cosa estranya va passar. Somers i els seus col·legues han estat treballant durant una dècada per demostrar que l'apnea del son i el roncar són els culpables.
Hi ha altres símptomes d'un atac de cor, a més del dolor al pit i al braç esquerre. També cal tenir en compte un dolor intens a la mandíbula dreta i / o al coll, així com nàusees i molta sudoració; però, aquests símptomes també poden pas ocórrer amb freqüència. Potser no hi ha dolor al pit durant un atac de cor.
La majoria de les persones (aproximadament 60%), que va tenir un atac de cor durant el son no es van despertar.
No obstant això, si aquest es produeix amb dolor al pit, aquest pot despertar del seu somni profund. Llavors Truqui al telèfon d'un veí o d'un membre de la família que visqui molt a prop. Digui: "atac al cor". Segui en una cadira o en un sofà prop de la porta principal, esperi la seva arribada i ... Ull ... NO es fiqui al llit!
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars