Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » 1a MOSTRA DE GEGANTS A AGRAMUNT

1a MOSTRA DE GEGANTS A AGRAMUNT

Publicat per ÀgilServis a 21 de juny 2016 | 6/21/2016




1a MOSTRA DE GEGANTS A AGRAMUNT
Agramunt acollirà el proper divendres 24 de juny, la primera Mostra de Gegants. Aquesta primera mostra, organitzada des de l’Ajuntament d’Agramunt i l’Associació Tradi-Sió, pretén ser un punt d’intercanvi entre les colles geganteres de les poblacions més properes a més de ser una jornada cultural on es podran veure més d’una vintena de gegants. 

La mostra començarà a les onze del matí amb un plantada dels gegants al llarg del carrer Sió. Abans de la passejada-cercavila de tots els gegants, el grup de grallers Els Baladrers oferiran un concert de gralla i timbal al mateix carrer Sió. Un cop es doni per finalitzada la passejada que es farà pels carrers del casc antic, es faran els balls de lluïment a la plaça de l’Església.

Les colles geganteres que participaran en aquesta primera mostres seran de vuit poblacions diferents entres les quals hi seran representades les poblacions d’Ossó de Sió, Pradell de Sió, Tàrrega, Guissona, Les Borges Blanques i Bellvís. En total, participaran de la mostra unes deu parelles de gegants.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars