Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » »

Publicat per ÀgilServis a 22 de juny 2012 | 6/22/2012

¿Per què les hamburgueses dels anuncis són més bones?

McDonald's difon un vídeo amb la sessió de maquillatge del seu menú estrella.


EL PERIÓDICO / Barcelona
Són més grosses, la carn és més sucosa, els cogombrets no cauen mai i el formatge es fon però en el seu punt just. Les hamburgueses de les fotos sempre semblen més bones que les que finalment et posen a la safata. Una clienta de McDonald's ha convertit aquesta veritat universal en intrèpida pregunta i l'ha remès a la famosa cadena de menjar ràpid, que ha aprofitat l'ocasió per divulgar unvídeo amb els secrets d'una sessió de maquillatge del seu menú estrella: una hamburguesa amb formatge. El rampell de sinceritat publicitària ha aconseguit, en tres dies, més de tres milions de famolenques visites a Youtube.
Sessió de maquillatge d'una 'cheeseburger'. YOUTUBE
En tres minuts, l'espectador viatja a l'estudi de fotografia de l'empresa Watt International, on la cadena d'alimentació normalment porta a terme les seves sessions de fotos, el que s'anomena el procés de food-styling. Allà un nombrós equip de gent prepara una cheeseburger amb els mateixos ingredients i disposats de la mateixa manera que en qualsevol dels establiments de la marca.

DIFERENT MIDA

"Constatem davant les evidències que hi ha una diferència de mida", explica Hope Bagozzi, directora de Màrqueting de McDonalds del Canadà, i presentadora del vídeo divulgatiu. Les que se serveixen habitualment semblen més petites perquè "les caixes on les venem serveixen per conservar-les calents, cosa que provoca cert vapor que pot contraure el pa", segons Bagozzi.
A més, els nois de l'estudi fotogràfic mimen el producte pentinant els talls de formatge, injectant amb molta cura el quètxup amb xeringues, distribuint simètricament els cogombrets, esponjant el pa i, finalment, netejant amb Photoshop els grumolls de l'escorça de pa i el sèsam mal alineat. Tot un tractat d'estètica per obrir la gana.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars