Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » ENERGIA ELÈCTRICA A TRAVÉS DE LES ESCOMBRARIES

ENERGIA ELÈCTRICA A TRAVÉS DE LES ESCOMBRARIES

Publicat per ÀgilServis a 28 de des. 2017 | 12/28/2017

LES FAMÍLIES AGRAMUNTINES PODRAN AUTOABASTIR-SE 
D'ENERGIA ELÈCTRICA A TRAVÉS DE LES ESCOMBRARIES
L'Ajuntament d'Agramunt ha arribat a un acord amb l'empresa holandesa Electrotrash per a la fabricació d'un equip autònom que permetrà transformar la fracció de rebuig de la recollida selectiva en energia elèctrica. D'aquesta manera, cada família del municipi podrà autoabastir-se d'energia elèctrica per al seu propi consum.
Està previst que a partir del mes de març s'iniciï el repartiment d'aquests equips a tots els habitatges d'Agramunt. Per aquest motiu, caldrà que es disposi d'un espai de 60x40cm amb sortida a l'aire lliure i connexió elèctrica. La instal·lació anirà a càrrec de l'empresa Electrotrash i no suposarà cap cost per al ciutadà. Un cop instal·lat l'equip, ja es podrà procedir a la cancel·lació del contracte amb l'empresa subministradora elèctrica.
El projecte ha rebut finançament per part de la Unió Europea per tractar-se d'una iniciativa innovadora que fomenta l'autoconsum i el reaprofitament de bona part dels residus generats pels ciutadans. En aquests moments, s'estan acabant d'ajustar-se els equips per tal que també s'hi puguin connectar les llums de Nadal i la font del pessebre.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars