Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Janette Solsona, Campiona d'Espanya d'Ultramarato BTT

Janette Solsona, Campiona d'Espanya 
d'Ultramarato BTT
NOGUERA TV
La corredora Cerverina del Team Blue Motors es va adjudicar el Campionat d'Espanya de la modalitat el passat dissabte a la població de Alcora (Castelló).Janette va completar la prova, amb sortida a les 6 del mati amb un recorregut de 200kms i 6500m de desnivell per davant, amb un temps de 13h.05m.
Per altra part el seu company d'equip Guillem Muñoz es proclama subcampió d'Espanya en categoria Elit, la qual va ser molt disputada fins als últims quilòmetres de la cursa.
L'Equip ja prepara el pròxim objectiu per al Campionat d'Europa d'Ultramarato BTT que es celebrarà  el mes de Juliol a Viella.