Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

AGRAMUNT TERCERA RUTA ENOTURÍSTICA

TERCERA RUTA ENOTURÍSTICAEls organitzadors de la Mostra de Vins i Caves de Proximitat, que enguany celebra la seva cinquena edició, donen continuïtat un any més a la ruta enoturística.

Una jornada on el vi torna com a reclam principal, però també acompanyat de la mà de la gastronomia local, la cultura i l’amor per Agramunt. Concretament aquest any seran quatre visites en indrets històrics de la vila amb quatre tasts gastronòmics i quatre vins de productors de la DO Costers del Segre.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme i l’activitat està pensada per a majors d’edat. El cost d’inscripció és de 10€. La ruta començarà a les onze del matí.