Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Lo Pau de Ponts - A POC A POC

Lo Pau de Ponts - A POC A POC


NacióLleida
El showman pontsicà "Lo Pau de Ponts" ha publicat aquest diumenge el seu darrer videoclip, un curiós vídeo en el que es desdobla per alertar dels perills de la velocitat al volant. El cantant pren com a referència la cançó "Despacito" de Luis Fonsi per crear la seva versió, "A poc a poc", que la planteja com un diàleg entre un conductor i un copilot, ambdós encarnats pel mateix cantant. 

​La peça, explica el cantant, va sorgir arran de la petició popular de convertir un petit vídeo que va penjar a Instagram en una cançó sencera. En aquest petit fragment, el noguerenc cantava una petita estrofa que s'ha convertit en la tornada de la seva nova cançó. "A poc a poc, vigila el radar i no siguis badoc, anant tan de pressa estàs jugant amb foc, si et foten la multa et diré 'massa poc'. A poc a poc on vas tan de pressa si no has d'anar enlloc, i au corre-m'hi tots després si tens un xoc, cagondena afluixa tros de carallot".