Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Wifi: L'assassí silenciós de les nostres cases


Wifi: L'assassí silenciós de les nostres casesLogo


La tecnologia inalambrica és una cosa de l'ús comú tant en oficines com en la nostra pròpia casa. El que no sabem és dels perills que enfrontem en estar en contacte amb l'esmentat Wifi. A continuació t'expliquem al que exposes tu i la teva família:
L'exposició a la radiació de microones a baixa nivell (Wi-Fi) és una de les principals causants de danys irreversibles en el cervell, càncer, defectes en el naixement, avortaments involuntaris i el creixement anormal dels ossos. Sent els principals afectats dones i nens.
Avui dia el Wifi aquesta present a tot arreu i és una eina eficaç per a la connexió de diversos dispositius mòbils sense necessitat de connectar cables per entrar al món d'internet. Sent el telèfon mòbil el principal beneficiari d'aquesta tecnologia, però les empreses que els fabriquen tenen instruccions precises per reduir els riscos en la salut de les persones. Això no és igual a casa nostra.
A les nostres cases utilitzem el dels routers per connectar diversos dispositius, aquest emet ones electromagnètiques o millor conegudes com senyals WLAN, les quals són malignes per a l'alteració de la salut.
L'agència de salut britànica ha dut a terme un estudi en el qual han demostrat que els routers tenen un efecte negatiu en el creixement de les plantes i les persones.
PRINCIPALS EFECTES A L'EXPOSICIÓ DE XARXA WIFI

Freqüents mals de cap forts 
Fatiga crònica 
Problemes de son 
Dolor a les orelles 
Manca de concentració
És important evitar el contacte constant amb aquest tipus de tecnologia i si per raons d'estudi o treball no podem deixar d'estar connectats, és important almenys prendre els següents consells per disminuir els riscos:
-Apagar El router quan no l'utilitzem o quan anem a dormir
-No Posar el router a la cuina o el nostre dormitori
-Reemplaza Telèfons sense fil per de cable a casa teva
-Si Et va interessar aquest article Comparteix-ho i ajuda a mes persones a tenir consciència del dany al qual estan exposats.