Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Els 'Mechatronic Ants' guanyen la First Lego League EE UU

Els 'Mechatronic Ants' guanyen la First Lego League EE UU

Publicat per ÀgilServis a 27 d’abr. 2015 | 4/27/2015

Els navarros 'Mechatronic Ants'
 guanyen la First Lego League EE UU.
Els navarresos Mechatronic Ants guanyen la First Lego League als Estats Units L'equip navarrès, format per fills de treballadors de l'empresa MTorres, ha aconseguit ser campió del món de Comportament de Robot.

L'equip navarrès Mechatronic Ants, format per fills de treballadors de l'empresa MTorres, han aconseguit ser campions del món de Comportament de Robot al World Festival de la First Lego League (FLL) celebrat aquest cap de setmana als Estats Units.

Segons ha informat MTorres en una nota, el campionat ha tingut lloc a Sant Luis, a l'estat nord-americà de Missouri, on l'equip navarrès ha batut en dues de les tres rondes de participació el rècord mundial de puntuació amb 842 punts.

Així mateix, han aconseguit el segon lloc en la classificació absoluta que engloba també els Projectes Científics, Tècnics i de Valors. 

Les mateixes fonts recorden que des de fa quatre anys han aconseguit estar al podi del robot dels mundials de la FLL, i ja són dos seguits en els quals arriben al primer lloc, i quatre anys seguits a Navarra ia Espanya. 

A l'equip de la planta de Torres d'Elorz de MTorres, l'ha acompanyat un altre equip de la planta de Font Álamo (Múrcia) que van acudir com tercers d'Espanya i que, format per nois d'entre 10 i 13 anys, han desenvolupat també un " excel·lent treball "a Missouri encara que no hagin assolit trofeus. 

Mechatronic Ants es preparen en els caps de setmana de pràcticament vuit mesos cada temporada, i així han aconseguit fer-se un lloc en l'elit mundial d'aquest torneig en què participen 24.000 equips dels cinc continents. En el recent torneig d'Estats Units han participat els 88 equips classificats en les eliminatòries prèvies.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars