Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Futbol des del cotxe Artesa de Segre

Futbol des del cotxe Artesa de Segre

Publicat per ÀgilServis a 20 de juny 2020 | 6/20/2020

SEGREcomegre Futbol des del cotxe

  • JOSÉ CARLOS MONGE
 20/06/2020


Artesa de Segre va estrenar ahir el primer autofutbol de Catalunya amb una vintena de vehicles || L'experiència es repetirà pel Barcelona-Atlètic
Pau i el seu pare, Raúl González, van ser els primers a entrar. A la dreta, el control d’accés a l’esplanada on estava la pantalla.
© Pau i el seu pare, Raúl González, van ser els primers a entrar. A la dreta, el control d'accés a l'esplanada on estava la pantalla. 
JCMC
















“Estic molt content de la repercussió que ha tingut aquesta iniciativa i, si ve gent, estaré més content”, explicava Josep Maria Sabartés, el promotor del primer autofutbol muntat a Catalunya i que es va estrenar ahir a Artesa de Segre amb el Sevilla-Barcelona. Atès que l’assistència no va ser la que s’esperava, la vida d’aquesta proposta pot ser efímera. “Si no ve gent faré un altre partit més i ho deixaré córrer”, afegia, per la qual cosa probablement el segon i últim encontre serà el Barcelona-Atlètic.
“És una bona iniciativa per a un poble petit com Artesa de Segre”, explicava Josep Baró, president de la Penya Barcelonista de Artesa de Segre i Comarca, que ha donat suport a aquesta proposta. “Tenim 340 socis i al local no hi cabem, aquí tenim més espai”, explicava. “És una cosa que no s’ha fet mai”, recordava.
“És una manera diferent de veure’l”, explicava Josep Baró, president de la Penya Barcelonista local
Així doncs, el primer vehicle a entrar a l’esplanada de l’aparcament de l’escola i institut Els Planells va ser el de Raúl González i el seu fill Pau. Van entrar una hora i vint minuts abans de l’inici del duel. “Hem vingut aviat perquè el nen estava nerviós i així també podem escollir lloc”, explicava el pare, al qual un dels voluntaris li ofereix la possibilitat de netejar-li el parabrisa de forma totalment gratuïta.
Els assistents, que han de sintonitzar el 106.3 de la ràdio del cotxe per escoltar el partit, també tenen la possibilitat de menjar entrepans, acompanyats de begudes.
Un altre veí d’Artesa, Jaume González, hi va assistir perquè troba que és “una iniciativa divertida” que li recorda quan anava a l’autocine a Barcelona. Tampoc no se’l va perdre Ramon Giribet Boneta, pare de l’exjugador Roger Giribet, que va jugar amb Messi al futbol base del Barça. “No sóc gaire futboler però ho trobo original, per això he vingut”, va assenyalar.
Sabartés admet que “alguns m’han dit que 10 euros de donatiu és car. Però és que el muntatge val diners”.
Enllaç notícia: SEGRE
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars