Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » BAN DE L'ALCALDE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

BAN DE L'ALCALDE L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE

Publicat per ÀgilServis a 7 d’abr. 2020 | 4/07/2020

BAN DE L'ALCALDE 
L'AJUNTAMENT D'ARTESA DE SEGRE
                 BAN DE L'ALCALDE PER A TOTES LES NENES I NENS
DEL MUNICIPI D'ARTESA DE SEGRE

Atès que totes les famílies estan quedant-se a casa per poder parar el Coronavirus.
Atès que totes les nenes i nens estan sent molt valentes i valents i estan complint les instruccions de les autoritats.
Atès que tothom segueix les directrius de rentar-se molt bé les mans, ajudar-se els uns amb els altres, amb les tasques de casa, ocupant el temps llegint, jugant, estudiant, cantant o ballant i seguir endavant en aquesta situació tant difícil.
L’alcalde, regidores i regidors de l’Ajuntament d’Artesa de Segre hem decidit prendre els següents acords:
Primer: Demanar a tothom que segueixi amb aquesta bona actitud com heu fet fins ara.
Segon: Demanar que seguiu fent tot allò que considerem important i essencial, com mantenir el contacte per telèfon o videotrucada amb la família i els amics i dir-los que els estimeu.
Tercer: Autoritzar al “ratolinet Pérez”, “l'angelet” i “la fada de les dents” a visitar totes les llars on hi hagi nenes i nens que els hagi caigut una dent, sempre i quan ho faci de nit, i sense oblidar la mascareta, els guants i rentar-se les mans amb aigua i sabó abans i després de cada visita.
Quart: Recordar que podeu fer totes les coses divertides que se us acudeixin: fer acampades al menjador de casa, ballar fins que no pugueu més, fer guerres de pessigolles amb els vostres pares, mares, germanes i germans, fer pastissos de xocolata, fer bombolles de sabó al balcó o experiments diversos amb els vostres pares. Però recordeu, també, que cal trobar una estona per estudiar, llegir i aprendre coses noves.
Cinquè: Donar les gràcies pels esforços diaris a tots els nens i les nenes del municipi d’Artesa de Segre i recordar-los que Tot Anirà Bé. 
SisèPublicar aquest Ban perquè en siguin coneixedores totes les famílies i especialment les nenes i nens i mantenir la seva vigència mentre durin les circumstàncies excepcionals. 

L'alcalde
Mingo Sabanés Porta

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars