Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Sopar 60è aniversari de la Cooperativa d’Artesa de Segre

Sopar 60è aniversari de la Cooperativa d’Artesa de Segre

Publicat per ÀgilServis a 26 de març 2019 | 3/26/2019

Sopar 60è aniversari de la Cooperativa d’Artesa de Segre.

Fer partíceps, de dates senyalades com aquesta, les noves generacions, és sinònim de projecció de futur.


La Cooperativa d’Artesa de Segre va celebrar aquest passat dissabte un sopar per commemorar el seu 60è aniversari. L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, que va estar acompanyada d’Eloi Bergós, vicepresident quart de l’ens provincial. 
Perelló i Bergós van ser rebuts al poliesportiu d’Artesa per Joan Serra, president de la cooperativa; Mingo Sabanés, alcalde d’Artesa de Segre; Josep Soldevila, gerent de la cooperativa; Sònia Valero, vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera; Ramon Alturo, director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, i Josep Maria Farré, conseller comarcal del Consell Rector de la Cooperativa d’Artesa de Segre. 
Perelló va ser l’encarregada de tancar un sopar celebrat en una carpa annexa al poliesportiu i en què també hi van intervenir Joan Serra i Josep Soldevila

La Cooperativa d’Artesa de Segre es va fundar l’any 1958 amb 82 socis, i inicialment va centrar la seva activitat en el sector oleícola. 


Al maig de 1958, una vuitantena d’agricultors de la zona d’Artesa van fundar la cooperativa amb l’objectiu d’agrupar serveis i produccions per potenciar el desenvolupament de la comarca. Actualment, la Cooperativa d’Artesa de Segre dóna servei a 1.137 socis de la Noguera, Pallars Jussà, Segarra, Urgell i Alt Urgell.
Aquest creixement s’ha fet sempre mantenint els principis que han marcat la trajectòria de la cooperativa: capacitat de treball, ètica i professionalitat.
L’activitat principal és la producció de pinsos compostos per a alimentació animal, que es complementa amb nombroses línies de negoci des de la comercialització de bestiar a la gestió de granges, l’elaboració de vins i la prestació de múltiples  serveis.

L’aposta més recent és el projecte “Porc Eco”, basat en la producció de cereal i farratge per a l’elaboració de pinso ecològic.
En l’actualitat té prop de 500 socis i 700 col·laboradors, principalment de la Noguera, el Pallars Jussà, la Segarra, l’Urgell i l’Alt Urgell, diversificant la seva activitat en la producció de pinsos i en nous sectors, com per exemple l’ecològic, esdevenint tot un referent que ha acompanyat i potenciat el desenvolupament agrari i ramader de la comarca. 
Info: Comarques
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars