Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » EL CINEMA QUE ENS ESPERA AL CUBTURAL

EL CINEMA QUE ENS ESPERA AL CUBTURAL

Publicat per ÀgilServis a 11 de març 2019 | 3/11/2019

EL CINEMA QUE ENS ESPERA AL CUBTURAL


El Rex és el corgi de la reina! Va ser un regal del príncep Felip a Sa Majestat. Potser no feia prou bondat quan era un cadell, però, sens dubte, era el favorit de la reina. Era molt popular! Un dia, però, va ficar la pota ben ficada...










--------------------------------------------------------------


Stan (Steve Coogan) i Ollie (John C. Reilly), coneguts en castellà com "El gros i el flac", s'embarquen en la seva gira de comiat ara que la seva època daurada sembla haver quedat ancorada en el passat. Amb l'ajuda de les seves respectives dones, Lucille (Shirley Henderson) i Anada (Nina Arianda), tots dos aconsegueixen conquistar el públic de les sales de Regne Unit gràcies a la seva peculiar manera d'interpretar i d'entendre el món. Aquest biopic aprofundeix en la personalitat de tots dos personatges i en les circumstàncies personals que els van convertir en figures còmiques de llegenda.



-------------------------------------------------------------
 
El que es va iniciar com una inesperada amistat entre un jove viking i un temible drac, s’ha convertit en una trilogia èpica. En aquest nou episodi descobriran el seu veritable destí: la llibertat.



-----------------------------------------------------------------------


Holt Farrier compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per tenir cura d’un elefant acabat de néixer les orelles gegants li fa ser la riota en un Circ que no passa pel seu millor moment. La família circense de Holt inclou a més a la senyoreta Atlantis, Rongo, Pramesh Singh i el seu nebot, La grandiosa Catherine i el magnífic Iván. Max Medici amo del circ, es decep en saber sobre les enormes orelles del petit paquiderm fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.



--------------------------------------------------------------------

Earl Stone és un ancià horticultor de prop de 90 anys, veterà de la Segona Guerra Mundial. Earl està sol i en fallida, ja que s’enfronta a una execució hipotecària del seu negoci. És llavors quan li ofereixen una feina que simplement li exigeix conduir. Tot sembla bastant fàcil, però, sense Earl saber-ho, el que realment està fent és transportar cocaïna per a un carter mexicà. Tot es complica quan l’agent de la DEA, Colin Bates comenci a investigar aquesta misteriosa mula que transporta drogues per al cartell mexicà de Sinaloa.


----------------------------------------------------------------------------
 
Després de rebre una pallissa, Mark Hogancamp (Steve Carell) pateix danys cerebrals que el deixen en coma durant nou dies. En despertar no recorda res de la seva vida. Com a teràpia, Mark construeix una ciutat en miniatura ambientada a la II Guerra Mundial, on reprodueix a escala a amics, familiars ia si mateix. Inventant nous escenaris i situacions fantàstiques, Mark fanteasea amb la vida que hauria volgut portar. 


Pel·lícula basada en fets reals, barreja acció real i animació, dirigida per Robert Zemeckis ( Aliats, El vol ), que co-escriu el guió del film juntament Caroline Thompson ( La núvia cadàver de Tim Burton ). Steve Carrell ( El vici del poder ) protagonitza aquest film el repartiment també compta amb Leslie Mann (#SexPact ), Diane Kruger ( Infiltrat ), Merritt Wever ( The Walking Dead ), Gwendoline Christie ( Star Wars: Episodi VIII - Els últims Jedi ) i la cantant Janelle Monáe ( Moonlight ).


COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars