Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » COOPERATIVA ARTESA DE SEGRE 60 ANYS DE VINS. TAST I PRESENTACIÓ.

COOPERATIVA ARTESA DE SEGRE 60 ANYS DE VINS. TAST I PRESENTACIÓ.

Publicat per ÀgilServis a 16 de nov. 2018 | 11/16/2018

Cooperativa Artesa de Segre 
60 ANYS DE VINS. TAST I PRESENTACIÓ.

Dins el marc de les activitats commemoratives del nostre 60è  aniversari, us convidem a la presentació del nou Vi Montsec de la col·lecció Vintage.
L’Acte es farà el proper dijous 29 de novembre a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de la Cooperativa.
Comptarem amb la presència del meteoròleg Tomàs Molina per explicar-nos la relació entre la nostra terra , el seu clima i els factors de qualitat del vi.  
A continuació és farà un tast  i presentació dels nostres vins a càrrec de l’ enòleg Jordi París i del sommelier Jaume Gaspà.

Places limitades. cal fer inscripció trucant al telf 973400098 o passant per les nostres oficines abans del dia 26 de novembre.

No t’ho pots perdre!! 

Tenim previst la celebració de nous actes en motiu del 60è aniversari, oberts a tothom i dels quals us anirem informant.
El Celler Montsec de la Cooperativa d'Artesa de Segre ha elaborat un vi inspirat en el cel Starlight del Montsec, un projecte que amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera, té com a objectiu commemorar el seixantè aniversari de l'entitat agrària.


La iniciativa farà possible elaborar el vi Montsec Vintage, que ha de ser un element de divulgació que obsequiaran el centenar d'allotjaments rurals de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà, als seus clients.


L'acció i l'etiqueta del vi del Celler Montsec de la Cooperativa d'Artesa de Segre, s'han pensat i inspirat en el cel Starlight del Montsec i s'elaborarà una primera anyada numerada de 6.000 ampolles, el nom del qual es donarà a conèixer en el moment de la presentació i llançament de la promoció que es farà el mes de març de 2019, a les instal·lacions del Centre d'Observació de l'Univers.

Segons els impulsors del projecte, cada ampolla de Montsec Vintage anirà acompanyada de l'obsequi d'entrades per visitar el Centre d'Observació de l'Univers d'Àger, amb la singularitat que el suport de la invitació serà el tap de l'ampolla.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars