Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Maria Guàrdia guanya V Jocs Florals Escolars de Catalunya

Maria Guàrdia de l’Escola 
Els Planells d’Artesa de Segre 
guanya el premi de la seva categoria en la fase final dels 
V Jocs Florals Escolars de Catalunya
23/06/2018


En la fase final dels Jocs Florals Escolars de Catalunya, que va tenir lloc a la sala d’actes de l’edifici d’INEFC de Barcelona, l’Escola Els Planells optava a premi en 3 de les 8 categories d’aquest certamen literari escolar: cicle inicial, cicle mitjà i conte audiovisual.
Finalment, en la categoria A (cicle inicial d’educació primària), Maria Guàrdia Gonzàlez, alumna de segon de l’Escola Els Planells, va guanyar amb el text en prosa titulat El bosc màgic de la felicitat.
Aquest certamen literari escolar, que potencia i premia l’expressió i la producció escrita dels alumnes de Catalunya, està organitzat pel Departament d’Ensenyament. L’acte fou presidit pel seu recent estrenat conseller, Josep Bargalló.
En la categoria C (cicle superior d’educació primària) va guanyar una altra alumna de la demarcació de Lleida. Es tracta de Jana Batalla Estévez de l’escola Sant Ròc (Bossòst), per la poesia en aranès titulada Enquàth cèu.
En l’edició d’enguany hi han participat uns 70.000 alumnes de 2.500 centres educatius.