Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » GENTE BIEN "GTA ARTESA DE SEGRE"

GENTE BIEN "GTA ARTESA DE SEGRE"

Publicat per ÀgilServis a 19 de maig 2018 | 5/19/2018

GENTE BIEN

CAP Artesa de Segre


Voleu riure? Aqui teniu una molt bona oportunitat. 

Riure té multitud de beneficis per a la salut. 

Redueix l’insomni perquè les riallades ens produeixen una certa fatiga que es bona per a descansar.
Prevé els infarts perquè quan riem al diafragma es produeixen espasmes que serveixen per a enfortir el cor i els pulmons.
Rejoveneix la pell perquè el riure és tonificant i antiarrugues. Quan riem els músculs de la cara es mouen i es tonifica la pell. Contràriament, molt sovint es creu que riure fa que ens surtin més arrugues.
Disminueix la congestió nasal i ajuda a destapar les oïdes perquè quan riem fem vibrar el cap. Aquest és un benefici molt important per a persones que pateixen al·lèrgies i refredats. A més a més, també pot ser bo per als ulls perquè, de vegades, quan riem, plorem.
Reforça el sistema immunològic. Està comprovat que les persones que riuen molt pateixen menys malalties.
Regula la pressió arterial perquè quan riem es netegen les artèries.
Crema calories perquè quan riem es mouen aproximadament 400 músculs del nostre cos. Segons alguns experts, seguint aquesta afirmació, riure 100 vegades equival a realitzar 10 minuts d’exercici aeròbic.
Ajuda a respirar perquè quan riem entra el doble d’aire als pulmons que entra normalment. Per això, si riem molt, aquests augmenten la seva capacitat.
És un potent analgèsic perquè quan riem alliberen endorfines.
És un dels millors desestressants que existeix. És així perquè quan estem rient ens evadim i oblidem d’allò que ens amoïna. A moltes persones que pateixen algun drama, se’ls recomana per tal d’evitar que caiguin en una depressió. A més a més, ajuda a pujar l’autoestima i a vèncer la timidesa.
Passeu-ho bé
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars