Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

CINEMA DE ESTRENA AL CUBBTURAL

CINEMA DE ESTRENA AL CUBBTURAL


03/03/2018 17:30 I 22:00
A LES 17:30
Dug, cavernícola, i Hognob, un senglar, són els protagonistes d'aquesta nova aventura d'Aardman en la qual dues civilitzacions, la de l'Edat de Pedra i la de Bronze, competeixen per fer-se lloc en la història. Com? De la millor manera que els seus "ancestres" els van ensenyar: amb "el joc sagrat". Un partit cridat a ser el més èpic de la història!En joc no hi ha una copa, sinó la supervivència de la tribu de Dug, que veu en perill la seva llar davant l'arribada del malvat i modern dolent de l'Edat de Bronze Lord Nooth.

informació addicional

 • repartiment:
 • Títol Original:
  EARLY MAN
 • Productora:
  VERTICE CINEMA, SL
 • Gènere:
 • Qualificació:
  Apta Recomanada per a la infànciaA LES 22:00
Al juny de 1971, el New York Times, el Washington Post i els principals diaris dels EUA van prendre una valenta posició a favor de la llibertat d'expressió, informant sobre els documents del Pentàgon i l'encobriment massiu de secrets per part del govern que va durar quatre dècades i quatre presidències nord-americans. En aquest moment, Katherine Graham, del Post, seguia buscant el seu lloc com la primera dona editora del diari, i Ben Bradlee, el volàtil director, intentava rellançar un diari en decadència. Junts, van formar un equip improbable, ja que es van veure obligats a unir-se i prendre l'audaç decisió de donar suport al New York Times i lluitar contra l'intent sense precedents de l'Administració Nixon de restringir la primera esmena.

informació addicional