Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

CINEMA D'ESTRENA AL CUBBTURAL

CINEMA D'ESTRENA AL CUBBTURAL
03/02/2018
LA COLLA DE LA SELVA 17:30

Maurici, un pingüí criat com tigre, al costat dels seus amics es proposen mantenir l'ordre a la selva, com abans va fer la seva mare. Però Igor, un malvat coala s'ho posarà difícil.


EL GRAN SHOUMAN
Estats Units, segle XIX. PT Barnum acaba de perdre la seva feina d'oficinista perquè l'empresa per a la qual treballava s'ha anat a la fallida. Desitjós d'oferir a la seva esposa Charity ja les seves dues filles la vida que sempre els havia promès, Barnum s'embarca en un projecte colossal: crear un gran i sorprenent espectacle circense. Per a això, aquest inventor del xou bussines buscarà artistes únics, des nans, a dones barbudes, equilibristes i tota classe de shows imaginatius. El seu lema: per fer alguna cosa nou cal fer alguna cosa poc convencional.