Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Mingo Sabanés signant decret suport referèndum de #1octubre


artesa de segre
😍

ERC Artesa de Segre‏ @ErcArtesaSegre 8 mFa 8 minuts Més Mingo Sabanés, alcalde d'#artesadesegre signant decret suport #referèndum de #1octubre

El Govern ha activat aquesta matinada el web dedicat al referèndum de l'1 d'octubre, just després de signar-ne el dret de convocatòria. El web es pot consultar en quatre idiomes: català, castellà, aranès i anglès.

El web inclou diversos apartats: normativa electoral, sindicatura electoral, sala de premsa i com es vota. També permet apuntar-se com a col·laborador.


Aquelles persones que volen col·laborar en el referèndum han d'omplir un formulari on se'ls demana algunes dades personals, com el nom i cognoms, adreça i telèfon. També han de respondre si tenen experiència en activitats electorals, si tenen cotxe i si la seva tasca ha d'estar restringida a un àmbit territorial. I per últim, se'ls demana el nivell d'estudis i la seva biografia resumida en un màxim de 500 caràcters.

La selecció del Govern tindrà en compte, de manera preferent, l'experiència prèvia dels candidats així com també la seva vinculació laboral o funcionarial amb l'administració pública catalana. Ara bé: el dia del referèndum actuarà amb independència de la seva relació amb la Generalitat.