Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Mingo Sabanés signant decret suport referèndum de #1octubre

Mingo Sabanés signant decret suport referèndum de #1octubre

Publicat per ÀgilServis a 7 de set. 2017 | 9/07/2017


artesa de segre
😍

ERC Artesa de Segre‏ @ErcArtesaSegre 8 mFa 8 minuts Més Mingo Sabanés, alcalde d'#artesadesegre signant decret suport #referèndum de #1octubre

El Govern ha activat aquesta matinada el web dedicat al referèndum de l'1 d'octubre, just després de signar-ne el dret de convocatòria. El web es pot consultar en quatre idiomes: català, castellà, aranès i anglès.

El web inclou diversos apartats: normativa electoral, sindicatura electoral, sala de premsa i com es vota. També permet apuntar-se com a col·laborador.


Aquelles persones que volen col·laborar en el referèndum han d'omplir un formulari on se'ls demana algunes dades personals, com el nom i cognoms, adreça i telèfon. També han de respondre si tenen experiència en activitats electorals, si tenen cotxe i si la seva tasca ha d'estar restringida a un àmbit territorial. I per últim, se'ls demana el nivell d'estudis i la seva biografia resumida en un màxim de 500 caràcters.

La selecció del Govern tindrà en compte, de manera preferent, l'experiència prèvia dels candidats així com també la seva vinculació laboral o funcionarial amb l'administració pública catalana. Ara bé: el dia del referèndum actuarà amb independència de la seva relació amb la Generalitat.

COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars