Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

L’incendi d’Artesa de Segre podria haver estat intencionat

L’incendi d’Artesa de Segre podria 
haver estat intencionat
L’incendi que va cremar aquest diumenge 15 hectàrees de vegetació agrícola i forestal a Montargull, al terme d’Artesa de Segre, podria haver estat intencionat.
Els Agents Rurals, que tenen oberta la investigació, encara no han determinat la causa del foc però tot apunta a que hauria estat provocat. De moment s’ha descartat que s’hagués ocasionat fruit de treballs al camp o cap altra activitat a la zona. També s’han descartat les causes naturals.
Es dona la casualitat, a més, que l’any passat, el mateix diumenge del mes d’agost, es va produïr un incendi a un quilòmetre de distància de la zona afectada enguany.
Agents Rurals i Mossos d’Esquadra continuen investigant les causes del foc en que hi van treballar fins a 17 dotacions terrestes i 10 aèries.

(Foto: Imatge general aèria de la columna de fum de l’incendi que crema vegetació forestal a la zona de Montargull, a Artesa de Segre, aquest 6 d’agost del 2017. Cedida pels Bombers de la Generalitat)