Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

DETERIOR DE L'ESGLÉSIA DE MONTMAGASTRE

DETERIOR DE L'ESGLÉSIA DE MONTMAGASTRE


El gran deterior que presenta l'església de Montmagastre precisa d'actuacions immediates!. Té previst l'Ajuntament d'Artesa de Segre sol·licitar ajuts per a la seva preservació futura?


Malauradament l'església i el campanar estan que cauràn en qualsevol moment. L'Ajuntament ha demanat una subvenció a l'IEI per arreglar el campanar. L'any passat es va demanar i s'ens va denegar. Esperem tenir mes sort aquest any.
Està caient per moments. El campanar s'ha esquiexat un bon tros en els darrers dies, ho veig sempre que hi paso que és sovint. Em fa llàstima què aquesta col·legiata acabi esfondrada perquè té molta història i pels què som fills de Montmagastre és el nostre símbol de poble.

Sembla mentida la ceguesa de les administracions.davant un indret que té una gran importància artística, arqueològica i històrica. No cal oblidar que aquest indret avui oblidat fou objecte de desig dels urgellesos i els musulmans lleidatans durant més d'un segle. Cal salvar el nostre patrimoni davant la passivitat de les administracions. Sempre és la societat civil la que va per davant!