Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Serà impossible treure't el carnet de conduir aquest estiu

Serà impossible treure't el carnet de conduir aquest estiu

Publicat per ÀgilServis a 5 de maig 2017 | 5/05/2017

Serà impossible treure't el 
carnet de conduir aquest estiu.

 Una vaga salvatge dels examinadors de la DGT impedirà l'obtenció del carnet de conduir aquest estiu.


La crisi al voltant de l'obtenció del carnet de conduir, que la Confederació Nacional d'Autoescoles (CNAE) ve denunciant en les últimes setmanes, tot i que les advertències de les autoescoles daten ja del 2013, acaba d'esclatar amb la convocatòria d'una vaga salvatge dels examinadors de la Direcció General de Trànsit (DGT).


L' Associació d'Examinadors de Trànsit (ASEXTRA) ha publicat avui al seu bloc la convocatòria d'una vaga en els mesos de juny i juliol. Concreta l'organització, que representa els examinadors, que les mobilitzacions començaran el 2 de juny amb una manifestació davant la Direcció General de Funció Pública, mentre que convocarà aturades a partir de l'última setmana de juny i durant tot el mes de juliol a tota Espanya.

José Miguel Báez, president de la Confederació Nacional d'Autoescoles (CNAE) ha assegurat que "aquesta vaga portarà a la paràlisi al sector de les autoescoles", agreujant-se encara més la situació que es preveia per a aquest estiu.

El president de la CNAE, però, diu comprendre la posició dels examinadors, alhora que considera "molt trist que s'hagi arribat a aquesta situació, que anem denunciant des de fa temps. La crisi del sistema d'exàmens per obtenir el carnet de conducció és conseqüència de la 1 millorable gestió per part de la Direcció General de Trànsit".

La CNAE està advertint en els últims dies de les conseqüències que pot tenir per a les autoescoles, els seus alumnes i els que tenen programada l'obtenció del permís de conduir, l'actual dèficit d'examinadors de la DGT, fent una previsió de col·lapse per a aquest estiu.

Amb aquesta vaga, el bloqueig està garantit i durant dos o tres mesos ningú podrà examinar-se, o un nombre molt reduït d'aspirants, el que portarà, a més, al tancament de nombroses autoescoles i l'acomiadament de milers de professors per la paràlisi generalitzada del sistema.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars