Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Bombers Voluntaris de Catalunya

Bombers Voluntaris de Catalunya

Publicat per ÀgilServis a 29 de maig 2017 | 5/29/2017

L'ASSOCIACIÓ DE BOMBERS VOLUNTARIS DE CATALUNYA 
ALERTA DE LA "SITUACIÓ LÍMIT" 
QUE PATEIXEN ELS PARCS DE TOT EL TERRITORI 
L'entitat buscarà un "agent extern" per trobar una solució al "conflicte continu" en el qual es troba immers el col·lectiu
L'Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya alerta de la "situació límit" que pateixen els parcs de tot el territori. Lamenten també el "conflicte continu" en el qual es troba immers el col·lectiu, amb reivindicacions constants per les condicions en les quals han de dur a terme la seva activitat. Amb l'objectiu de trobar una solució per aquesta situació de constants reivindicacions, l'Associació proposarà a l'administració buscar algun agent extern per radiografiar la situació. Aquesta és una de les conclusions del 22è Congrés d'ASBOVOCA, celebrat aquest dissabte a Lleida.
Entre les mancances del cos de Bombers Voluntaris hi ha el mal estat de molts dels parcs i dels vehicles. Un d'aquests parcs, segons explica Josep Maria Alcalà, president de l'entitat, és el de Seròs. Aquest, afirma, està en un estat "insalubre", i assegura que "si hi poséssim allà a viure tres cabres ens denunciarien per maltractament animal, però ens hi hem d'estar els bombers voluntaris". Aquestes mancances, segons Alcalà, també es donen en els vehicles, alguns dels quals, afirma, no compten ni amb cinturons de seguretat.
Una altra de les reivindicacions és la manca de personal. Aquesta es veurà relativament pal·liada amb la incorporació d'uns 350 efectius d'aquí aproximadament un any i mig. Alcalà, però, critica la manera en que s'ha fet la convocatòria, i també la dilació amb que s'ha dut a terme.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars