Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » 1rs JOCS OLÍMPICS DE LA GENT GRAN AGRAMUNT

1rs JOCS OLÍMPICS DE LA GENT GRAN AGRAMUNT

Publicat per ÀgilServis a 10 de maig 2017 | 5/10/2017

1rs JOCS OLÍMPICS DE LA GENT GRAN
DE RESIDÈNCIES DE L'URGELL

Tot apunt per dijous. Amb moltíssimes ganes de fer realitat un projecte que s'ha bastit des de la convicció, des de la implicació personal, des del voluntariat, amb més de 50 voluntaris, i des de la col·laboració d'empreses i patrocinadors. El primer pas per un projecte és creure-hi. Ens veiem dijous a la desfilada olímpica! Cal Mas Vell Residència


MÉS D’UN CENTENAR D’AVIS PARTICIPARAN ALS PRIMERS JOCS OLÍMPICS DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN

Aquest dijous 11 de maig, Agramunt serà la seu dels primers jocs olímpics de residències de gent gran de l’Urgell on hi participaran més d’un centenar d’avis de les residències Mare Marcel·lina de Verdú, Sant Antoni de Tàrrega, Sant Pere Claver de Verdú, Llar d’avis del Carme de Tàrrega, Residència Bellpuig, Residència Maldà, i les dues residències locals Ribera del Sió i Mas Vell.
Al llarg del matí els avis participants desenvoluparan les quatre proves d’aquests jocs que estaran adaptades tenint en consideració les capacitats i habilitats dels participants.
Els jocs començaran amb el recorregut de la torxa olímpica, la cerimònia inaugural amb la desfilada de tots els atletes, un dinar de germanor i l’entrega de trofeus.


Aquest iniciativa a més ha sigut un projecte intergeneracional ja que ha comptat amb la participació dels dos centres d’escolars, d’on ha sortit la mascota d’aquests jocs. Durant la jornada, està previst que els alumnes participin a l’acte d’inauguració i a la cloenda.
D’altra banda, els primers jocs olímpics de gent gran de l’Urgell també tenen una vesant solidària ja que s’han sumat al projecte Stargardt Go! a favor de les malalties degeneratives de retina. 
La forma de col·laborar amb aquest projecte és molt senzilla, i es demanarà a totes les persones que vulguin veure aquests jocs paguin de forma simbòlica un euro com a entrada.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars