Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Problemes i queixes a Ferrari Land

Problemes i queixes a Ferrari Land

Publicat per ÀgilServis a 20 d’abr. 2017 | 4/20/2017

Problemes i queixes a Ferrari Land

Segons publica Tarragona Diari.
El parc d'atraccions que l'escuderia té a Port Aventura, ha estat criticada per errades tècniques, falta d'espai i preus molt elevats.

Només deu dies després de la seva obertura el nou parc d'atraccions Ferrari Land ja rep dures crítiques. Segons informa 'Crónica Global', el parc de l'escuderia de Fórmula 1 ja acumula diverses crítiques per errades de sistema tècnic, falta d'espai i d'atraccions i per fer pagar preus desorbitats als usuaris per entrar al complex que va obrir les seves portes a principis de mes. De fet, les xarxes socials ja s'han fet ressò dels problemes i queixes, ja que els usuaris les han utilitzat com a mitjà per mostrar la seva disconformitat i decepció.

'Crónica Global' ha pogut parlar amb un turista navarrès que anualment visita el complex d'oci de Salou, Enrique Ducun, que ha estat un dels primers a estrenar les atraccions del nou espai dedicat a Ferrari i comentava que hi havia «molt poques atraccions». A més, segons la seva experiència personal, per poder pujar a l'accelerador principal hi havia una cua d'una hora i mitja. «A l'hora i quart seguiem parats i sense cap mena de perspectiva d'avançar», explicava. Ducun va afegir que «la zona no està preparada per obrir», i que «Port Aventura és un parc fantàstic, que s'ha precipitat a obrir Ferrari Land el 7 d'abril».

A part de les desenes de visitants que han utilitzat les xarxes socials per comunicar els problemes, li hem de sumar la falta d'espai. Des d'intermediaris del sector turístic es qüestiona la xifra d'un milió de visitants anuals que tindria Ferrari Land segons les previsions. 'Crónica Global' també recull una sèrie de declaracions de persones relacionades amb el sector hoteler i on comenten que de moment hi ha poca expectació i que els hotels no venen gaires entrades a manca de veure quantes se'n compren per Internet.


La direcció de Port Aventura, preguntada per la muntanya de queixes per 'Crónica Global', no hi hauria donat resposta, tot i que apunten que han realitzat una enquesta de valoració durant la Setmana Santa per a poder recollir informació de quins eren els errors i què és allò que li manca al nou espai dedicat a la marca italiana. De fet, Ferrari Land ha actualitzat la seva pàgina web amb més informació sobre totes les atraccions, tot i que encara no han precisat quin preu tenen, ja que algunes de les queixes eren els 25 euros que s'han de pagar pel simulador de conducció d'un cotxe Ferrari o del preu per entrar el parc, que és de 60 euros. 
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars