Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

LA FEINA D'AJUNTAMENT COM CAL

LA FEINA D'AJUNTAMENT COM CAL

Ajuntament d'Agramunt


RECLAMACIONS TALLS SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC DEL PASSAT 29 MARÇ 2017
L’Ajuntament d’Agramunt s’ofereix com a punt de recollida de les queixes que els ciutadans van patir pels danys i perjudicis ocasionats amb motiu dels talls de subministrament elèctric derivats de la nevada, durant el passat dia 29 de març de 2017. Per aquest motiu posa a la disposició de tota la ciutadania un model de reclamació (que trobareu adjunt a la noticia penjada al web Agramunt.cat: http://agramunt.ddl.net/…/…//noticies/Model_Reclamacions.pdf
Totes les persones que vulguin fer una reclamació, poden omplir el model facilitat i un cop omplert i amb la documentació i proves corresponents, fer-lo arribar a l'Ajuntament d’Agramunt abans del 28 d'abril de 2017. L’ajuntament s’encarregarà de recollir totes les reclamacions i les enviarà a les comercialitzadores i al Consell Comarcal de l’Urgell.