Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Ensurt espectacular

Ensurt espectacular de la Guàrdia Civil en 
una benzinera d’Alacant 

Una càmera de seguretat ha captat el moment en què un cotxe entra a tota velocitat en una benzinera d’Alacant, on va estar a punt d’atropellar un agent de la Guàrdia Civil i un treballador de l’estació de servei. 


L’acció 

A les imatges es veu el guàrdia civil i el treballador de l’estació de servei esperant que s’omplís el dipòsit quan, de sobte, un cotxe vermell entra a tota velocitat i sense control, i els passa molt a prop. El cotxe va haver de fer un cop de volant per esquivar un altre vehicle que havia fet una maniobra prohibida. 
Malgrat l’espectacularitat de les imatges, ningú ha quedat ferit.