Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Torna a apujar els preus de les tarifes de telèfon

Torna a apujar els preus de les tarifes de telèfon

Publicat per ÀgilServis a 2 de febr. 2017 | 2/02/2017

Movistar torna a apujar els preus de Fusión, 
i Orange ho farà amb les tarifes Love

Si és l'operadora la que incompleix el contracte, tens dret a anar a una altra companyia o canviar de tarifa sense cap cost, segons l'OCU



L'any 2012, Movistar va treure les tarifes Fusión al mercat, tota una novetat a Espanya, ja que van ser els pioners de la factura única. Però ara són el focus d'atenció per les queixes de molts clients perquè per quarta vegada en dos anys, i a partir del 5 de febrer, les tarifes Movistar Fusión+ 2 i Fusión+ 4 amb tarifa il·limitada de trucades de veu per a dues o quatre línies pujaran cinc euros cadascuna. Aquestes dades no són a canvi de qualsevol cosa i n'ofereixen més als clients que no n'han demanat. Segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) justifiquen aquesta pujada basant-se en una millora dels serveis.


Així doncs, Fusión+ 2 i Fusión+ 4 passaran de tenir dues i quatre línies mòbils amb 3 Gb a tenir 8 Gb cadascuna. Fusión+ 2, en la versió més bàsica, s'encarirà i passarà dels 110 als 115 euros; Fusión+ 2 Premium passarà de 135 a 140 euros; la modalitat Fusión+ 2 Premium Extra, de 150 a 155 euros; la següent més cara, Fusión+ 4, passarà dels 160 als 165 euros mensuals en la seva versió Premium; Fusión Premium Extra, de 175 a 180 euros; i finalment Fusión+ 4 Premium Total, dels 195 euros actuals als 200 en la seva modalitat.

Aquestes pujades a la companyia telefònica són força habituals en les tarifes Fusión de Movistar que el maig del 2015 van pujar cinc euros al mes a canvi d'incrementar la velocitat de navegació, el febrer del 2016 es van incrementar tres euros a canvi d'oferir fibra simètrica i el juny de l'any passat va augmentar el preu entre dos i cinc euros, sent aquesta vegada l'excusa per incloure continguts de futbol en els paquets.

No és l'única companyia que ha apujat els seus preus. Orange encarirà les noves tarifes Love a partir del 19 de febrer. D'aquesta manera, pujaran dos euros tots els seus paquets Love Essencial i cinc euros els Love Sense Límits. Per la seva banda l'OCU ha recordat que, després de casos com aquests, que es van multiplicant últimament, si l'operadora incompleix el contracte, l'usuari té dret a anar-se'n a una altra companyia o canviar-se de tarifa, quedant anul·lat el compromís de permanència.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars