Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Artesa de Segre Matança del porc 2017

Artesa de Segre Matança del porc 2017


En aquest moments el tradicional berenar a base de llonganissa i botifarra del dimarts de Carnestoltes a Artesa de Segre (Noguera).


L’esdeveniment va ser possible gràcies al treball voluntari d'una trentena de persones que des de primera hora del matí van treballar en la preparació de la carn. 

A partir de mitja tarda s'ha preparat la brasa per coure les llonganisses i botifarres al mateix recinte de les sitges, i després es van repartir acompanyades de pa i vi. Aquest any s'han matat quatre porcs i es van esgotar tots els entrepans.


 Fotos de la Carmen Perals i el Moisès Martí