Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Una vintena de pagesos surten d’Artesa de Segre a la Marxa Pagesa

Una vintena de pagesos surten 
d’Artesa de Segre a la Marxa Pagesa

Una vintena de pagesos, procedents de la Seu d’Urgell, Tremp i Ponts, s’han concentrat aquest matí a Artesa de Segre per tal d’iniciar la Marxa Pagesa cap a Barcelona. L’objectiu d’aquesta concentració era sortir cap a Barcelona, amb la previsió d’arribar el 28 de Gener, on es farà una manifestació per tal de lluitar per la dignitat de la pagesia.
La mobilització ha estat organitzada per la Unió de Pagesos de Catalunya amb l’objectiu de renovar l’acord de la societat amb el camp, aconseguint respecte per part d’aquells punts que actualment no en tenen, com seria que els preus remunerin suficientment la pagesia, obtenir respecte a la voluntat democràtica o una gestió eficaç de la fauna salvatge.
El punt àlgid de la mobilització serà el dissabte 28 de Gener a Barcelona, on s’ha preparat una concentració per a rebre la Marxa Pagesa de tractors que han sortit aquest dijous des de diversos punts de Catalunya en direcció Barcelona.