Artesa de Segre
Rebost del Montsec
Inici » » Déu sant! no compris ampolles d'aigua mai mai! has de llegir això

Déu sant! no compris ampolles d'aigua mai mai! has de llegir això

Publicat per ÀgilServis a 26 de gen. 2017 | 1/26/2017

Déu sant! no compris ampolles d'aigua 
mai mai! has de llegir això.

S'aconsella als consumidors a comprovar amb freqüència la part inferior de la aigua embotellada per tal de protegir la salut.


Les ampolles de plàstic marcades amb lletres com HDP, HDPE, PP i alguns altres, no alliberen cap matèria tòxica a l'aigua, mentre que les altres cartes poden indicar els productes químics en l'aigua que bevem. Cada marca d'etiquetar el contingut de l'ampolla, i aqui li oferim una mica d'ajuda per reconèixer les ampolles d'aigua més saludable.
PET o PETE - representen les ampolles d'un sol ús. Aquestes ampolles possiblement poden alliberar metalls pesats i substàncies químiques que afecten l'equilibri hormonal.

HDP o HDPE - plàstic que pràcticament no allibera substàncies químiques. Els experts recomanen l'elecció d'aquestes ampolles, en la compra d'aigua embotellada, ja que és probablement l'aigua més saludable que pots trobar al mercat.


PVC o 3V - només el 2 productes químics tòxics que afecten les hormones en el seu cos.
LDPE - aquest plàstic no es pot utilitzar en la producció d'ampolles, bosses de plàstic, però, tot i que no allibera cap producte químic a l'aigua.
PP - un altre plàstic de color o semi transparent blanc, utilitzat com embalatge per als xarops i gots de iogurt.

PS - allibera algunes substàncies cancerígenes i s'utilitza comunament en la producció de tasses de cafè i les cobertes de menjar ràpid.

PC o plàstic sense etiqueta - el plàstic més perillós en la producció d'aliments que allibera substàncies químiques BPA, i s'utilitza sovint en la producció d'ampolles d'aigua dels esports i els envasos d'aliments.
COMPARTIR

About ÀgilServis

Entrades populars