Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018. Començem el dia 03/09/2018 de dilluns a dissabte a les 12 i les 17 hores La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Cubbtural 2007 - 2017 10 Anys

Cubbtural 2007 - 2017 10 Anys

Comencen les obres del Cubbtural
Gener de 2007 s’han començat les obres de la primera fase del Cubbtural d’Artesa de Segre. 
L’inici d’aquest projecte tan esperat s’ha retardat degut a la llarga negociació amb la companyia Fecsa-Endesa per treure la línia elèctrica que passava pel solar.
Actualment s’està rebaixant el terreny per construir-hi un
pàrquing subterrani per a 50 vehicles. Seguidament es faran els fonaments i l’estructura; i s’acabarà la primera fase amb els tancaments que seran prefabricats. Les obres les du a terme l’empresa Romà i els tancaments els fa Prefabricats Pujol. Està previst que el Cubbtural prengui forma el  mes de maig. Després s’haurà de fer la segona fase que consistirà en els acabats interiors i una tercera per l'equipament.