Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Teatre a Agramunt TOC TOC 2016

AGRAMUNT GAUDIRÀ DE TEATRE 
DURANT LES FESTES DE NADAL

El Grup Escènic Agramuntí representarà aquestes vacances de Nadal l'obra còmica TOC TOC, de Lauren Baffie traduida per Jordi Galceran.


Les representacions es faran el dia 25 de desembre- Nadal, a les deu de la nit, i el dia 26 de desembre- Sant Esteve, a les vuit del vespre, i la última representació es farà el dissabte 07 de gener a les deu del vespre. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada el 24 de desembre de les 19 a les 21h. I també una hora abans de cada representació a les taquilles del teatre.