Ràdio Artesa de Segre 90.2 FM."EL CURT DEL DIA" a les 17:00 de Dilluns a Divendre. LA CAMPANYA TRACTA'M BÉ A RÀDIO ARTESA DE SEGRE SETEMBRE 2018 La violència que s'infringeix envers les persones grans és un fenòmen poc visible i escassament investigat i detectat. Amb la campanya "Tracta'm bé" volem omplir aquest buit. Volem conscienciar d'aquest problema silenciós però que alhora és tant sorollós quan es viu des de la pròpia pell, perquè és una realitat que no podem deixar de mirar i perquè al cap i a la fi tan sols ens demanen un TRACTA'M BÉ.

Una atracció d'una fira de Lleida es mou perillosament

Una atracció d'una fira de Lleida
 es mou perillosament

L'estructura no sembla estar ben ancorada al terra.

L'usuari de Facebook Rafa Pérez va pujar fa dos dies unes imatges esfereïdores. Es trobava a una fira de Lleida quan es va apropar a una atracció i va decidir gravar com es movia l'estructura, amb un moviment de vaivé que no tenia molt bona pinta. La pota de l'atracció estava plantada al damunt de tres fustes que se situaven damunt del terra sense cap subjecció.

Qui inspecciona les atraccions un cop muntades??? NI DÈU
Vídeo
https://www.facebook.com/rafa.perez.52/videos/917782014994450/     

Els usuaris no han trigat a donar la seva opinió, tot i que n'hi havia d'altres que asseguraven que l'Ajuntament havia fet una revisió de cadascuna de les atraccions i que no hi havia cap problema de seguretat.Ja es veu quina inspecció devien fer segur que estava parada l'atracció, no més saben cobrar. El vídeo ja ha sigut compartit 821 vegades.